Предай нататък – Ароматната история на Ивелина и Димитър от Натурел Козметикс

Продължаваме с представянето на ароматните истории на някои от нашите курсисти, които са преминали Онлайн курса за Ароматерапия при Валентина Славова и са създали нещо свое, свързано с натуралните аромати 🙂

Представяме ви Ивелина и Димитър от Натурел Козметикс – български бранд за естествена и 100% натурална, ръчно направена козметика.

Те споделят, че идеята за това да създадат собствена марка чиста козметика се е родила в мига, в който са видели Валенитина Славова по варненски телевизионен канал.
Тогава са разбрали, че това е наистина възможно!!!

Разказват, че още в същата минута са започнали издирването на красивата жена, която така завладяващо разказва за етерични масла, аромати и пухкави, ръчно приготвени кремчета.
След час вече са уговорили с нея първия си курс по ароматерапия. Следва безсънна нощ от вълнение и усещането, че най-накрая ще могат да правят нещо вълнуващо и смислено!
От тогава насам вече 3-та година не спират да търсят и да се учат. Ароматерапията и етеричните масла са се превърнали в неизменна част от състава на всеки един техен продукт.

Можете да видите техните творения на техния официален сайт: www.naturelcosmetics.eu, както и на страница във фейсбук:www.facebook.com/naturelcosmetics/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *