За блога

Бременността с второто ми дете ме прикова не легло за почти 6 месеца. Време, в което бях изпълнена с очаквания и надежди, а не можех да направя нищо освен да седя и почивам. Всъщност седенето в покой се оказва доста трудна работа, защото липсата на действие отстъпва място на атакуващите мисли и въпроси. В този период аз нямах голям избор, освен да чета, размишлявам, търся отговори. И както се казва, нищо случайно не е случайно. Точно тогава започнах да се интересувам от натуралните аромати, техните преимущества пред синтетичните аромати и особено от вредите на последните. Така стигнах до много отговори, които за съжаление все още не са напълно ясни и известни на повечето от нас, иначе никога не биха посегнали отново към изкуствените аромати. По-късно когато се запознах със създателите на Sharini Parfums Naturels, вече бях на ясно какво искам да направя. Исках да предложа на хората около себе си по-добра алтернатива, информация и осведоменост, и разбира се правото на избор.

Тук е мястото, където да спомена и хората, пряко ангажирани с Еко Маг – моят съпруг Тошко, който даде идеята за създаването на Еко Маг, Ники, който създаде и продължава да твори онлайн магазин и  блога, и Дани, която е безценно съкровище и непресъхващ извор от идеи и предложения. Нека това е моят израз на благодарност към тях, защото истината е че често забравяме да благодарим на най-близките хора и приятели, именно защото са ни най-близки, а всъщност благодарността е тази, която ни изпълва с щастие и смисъл.

Радвам се, че сте тук и четете това. Нека АроМагично бъде нашето виртуално място за срещи, където да обменяме информация, да дискутираме и задаваме въпроси за всичко, което засяга ароматите от Природата и безкрайните възможности, които ни предлага тя.

С много усмивки,

Валя

Един коментар към “За блога”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *