Контакти

Ако имате въпроси или искате да се свържете с нас, пишете ни на e-mail:

info@ekomag.bg

или попълнете формата по-долу:

6 коментара към “Контакти”

 1. Здравейте,
  Освен онлайн магазин, не прочетох да има някъде друг, където да можем да помиришем тези ароматни вълшебства. Правилно ли съм разбрала? Пиша Ви от Пловдив.

  С пожелание за хубав и слънчев ден,
  Ива

  1. Здравейте, благодарим ви за интереса. Тук можете да намерите къде да ни откриете http://ekomag.bg/?%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8,14
   В Пловдив за съжаление все още никъде не се предлагат нашите продукти. Надявама се скоро, че ще намерим място и за тях в Пловдив.
   Ние обаче възнамеряваме да организираме представяне на натуралните парфюми и арома композициите в Пловдив в най-скоро време, така че следете новините в нашия онлайн магазин, или фейсбук страницата ни, а можете да се абонирате и за нашия бюлетин, който стартира от Октомври. Там ще уведомяваме нашите клиенти за всички наши предстоящи събития.

 2. Здравейте,
  Дъщеря ми е с алергия към акари и животни. Интересуваме дали може да се приготви някаква смес срещу акарите. Всички статии, които откривам са производни на една и информацията в тях не намирам за надеждна.
  Благодаря!

  1. Здравей Соня, при деца / хора с алергии е необходимо да се подхожда с изключително внимание, когато се подбират етерични масла, понеже някои от тях могат също да провокират алергична реакция. Би било непрофесионално да даваме съвет за конкретен случай, без да сме запознати със спецификата на конкретните алергични оплакваниия.

 3. Здравейте интересувам се от базата за крем имате ли по малка разфасовка и цена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *