Eтерично масло от Куркума

Открихте ли вече новите ни продукти в нашия онлайн магазин? От петък можете да закупите новите масла от нас. Едно изключително масло е например етеричното масло от Куркума, която бихме искали да ви представим по-подробно.??
Куркумата се счита предимно за затопляща и енергизираща. Тя активира метаболизма и дори намалява апетита за сладко – идеална за всеки, който иска да свали няколко килограма или да се храни по-здравословно. Известно е също, че помага при храносмилателни проблеми и стимулира жлъчната дейност.
Универсалността на органичното масло от куркума се изразява в това, че може да се използва и външно върху кожата, разредена в базово масло. От една страна, може да се използва за лечение на възпаление и болка, причинени от ревматизъм. От друга страна, маслото от куркума служи като естествено средство против стареене: добре разредено с базово масло, например масло от жожоба, то често се използва, за да направи кожата да изглежда по-млада и гладка.
Действие:
Прясното, пикантно ароматно масло е известно преди всичко със своите болкоуспокояващи, противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти.
Области на приложение на органично масло от куркума с един поглед:
➡️ Повишаване на общото благосъстояние
➡️ При силен физически и когнитивен стрес
➡️ Липса на енергия
➡️ „Сърдечни болки“
➡️ Скръб
➡️ Ревматизъм
➡️ Псориазис
➡️ Против стареене
➡️ Фригидност, импотентност
➡️ Диета
Можете да намерите маслото от Куркума в нашия онлайн магазин:https://ekomag.bg/eterichni…/eterichni-masla-ot%20k-do-s…
Имате ли вече опит с масло от Куркума? Кои приложения можете да препоръчате???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *