Предай нататък: Сапунени вълшебства или гурме сапуните на Lavender Blue

Днес ви срещаме с едно лъчезарно момиче, което сътворява уникално красиви изкушения под формата на сапуни- Мария от LavenderBlue.

– Коя е Мария от Lavender Blue в едно изречение?
– ….едно момиче, привлечено от идеята за самоусъвършенстване, търсещо красивото и необикновеното в най-тривиалните неща.

– Как се запали по изкуството да твориш сапуни?
– случайно и неочаквано като любовта от пръв поглед, постепенно се превърна в дълга връзка, която продължава вече осем години.

– Кой е любимият ти аромат в момента и защо?
– Нека изброя три аромата, без които не мога, това са: лавандула, римска лайка и сладка мента. От доста време съм силно привлечена от аромата на сладката мента, вероятно заради нежно събуждащото й и стимулиращо действие. Ако запаля арома лампа, едно от маслата, които винаги присъства е сладката мента. Добавям, портокал или лимон в съчетание с капка ветивер. Много харесвам сладката мента и в комбинация с лавандула. Тези аромати имат изключително балансиращо и събуждащо действие върху мен в момента и не само.

– Защо избираш да работиш с маслата на Taoasis?
– Защото не правя компромис с качеството. Защото винаги мога да получа адекватна консултация. Работата ви като официални представители за България на немската фирма не веднъж ме е вдъхновявала и не на последно място идва доверието. Имам доверие в продуктите на Taoasis, защото със сигурна, че както аз, така и вие винаги избирате най-доброто за себе си и хората, до които то ще достигне.

– Какво те вдъхновява най-силно?
– Вдъхновява ме зеленото на дърветата, раждащи плодове, сред които живея. Наблюдението на природата, сезоните. Цикличността. Хората, които творят. И много други неща.

– Твоята любима ароматна комбинация в сапуните е… –
Имам много любими ароматни комбинации, но нека споделя любимата такава на приятелите на Lavender Blue, а именно аромата на сапуна “Choco Mint“, който е изграден от балсам копаиба, изпечено кафе, джиндифил и сладка мента (отново).

– Коя е тайната съставка в сапунените вълшебства на Lavender Blue?
– Тайната съставка е тайна и за мен самата. Предполагам, че е съвкупност от поне няколко неща. Желание за усъвършенстване, следване на вътрешния усет, упоритост, въображение и обич.

– Вярваме, че най-доброто предстои. 🙂 Какво предстои при теб през идните месеци?
– Дано не разочаровам очакващите морските сапуни, но предстои почивка. Засега мога да кажа само това. Презареждане на батериите, обмисляне на нови идеи и съсредоточаване за кратко в други важни аспекти от живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *