Как да предизвикате Щастие с магията на Натуралните аромати?

Вдъхвайки тези ухания, ще се появи състояние на чиста, неподправена радост, искрена благодарност за това, което сте, за живота, който имате, и безкрайна обич към всичко, което ви заобикаля.

Портокал
Оранжевите плодове сякаш са събрали цялото слънце и топлина на Земята. Ароматът на портокала събужда неподправено щастие в душата, отмива тъжните мисли и напомня, че е нужно малко, за да сме истински щастливи. Етеричното масло от портокал се съчетава добре с аромата на бензое.

Бензое
Етеричното масло от бензое се получава от смола, която се добива от дървета, растящи в Тайланд. Ароматът му е топъл, сладък и докосването от него е като милувка. Може да утеши и тъжния, депресиран човек, особено когато причината за тъгата му се дължи на чувство за самота. Бензоето се съчетава добре с ароматите на портокал, иланг-иланг и ванилия.

Ванилия
Ванилията е другото ухание, което може да върне усмивката на лицето на разстроения човек. По своята сладост то се сравнява с майчината прегръдка. Неговият аромат топли сърцето и развеселява духа.

Жасмин
Маслото от жасмин има плътен, цветен, опияняващ аромат, който в подходящите дози действа успокояващо. За хора в депресия уханието на жасмин е едно от най-подходящите. То е в състояние да разтърси истински човек, изпаднал в летаргия и самосъжаление, на когото увереността и смелостта липсват за да се пребори със своите проблеми. Ароматът му добре се съчетава с този на роза.

Роза
Неповторимият аромат на роза също се свързва с щастието. Цветното ухание утешава сърцето, прогонва тъгата и събужда състояние на истинска, безусловна любов. А щастието винаги върви ръка за ръка с любовта към себе си и хората около нас. Нещастният човек с разбито сърце се нуждае от цветния аромат на роза в комбинация с топлото ухание на бензое.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *